Avbytare: Kim Eriksson, Denis Malovic, Carl Odell, Joel Jakobsson och Sebastian Grönberg.

Jonathan Bergeling ut - Carl Odell in 76 min
Johan Hellström ut - Thom Nilsson in 78 min
Oliver Wilson ut - Vasko Mitrovic in 78 min

MATCHKOMMENTARER
Segertapp i slutsekunden mot IF Limhamn Bunkeflo. ÖT Smygehuk är fortfarande obesegrade i årets division 4 och i och med det oavgjorda resultatet har vi nu spelat 18 raka seriematcher utan förlust. ÖT ställde upp med exakt samma startelva som besegrade BK Höllviken förra veckan.
ÖT Smygehuk började matchen väldigt bra med hög press och många vunna bollar. I den 8:e minuten driver Thom Nilsson upp bollen över mittlinjen och avancerar fram mot Limhamnmålet. Thom tar sig förbi två motståndare där den ena drar Thom i armen över 20 meter men Thom slår ändå en fantastisk genomskärare till Oliver Wilson som blir fri och enkelt kan placera in 0-1. Detta var Olivers 3:e seriemål i år. I den 10:e minuten vinner Emir Rozajac boll en bit in på egen planhalva. Emir spelar bollen ut på högerbacken André Andersson som i sin tur spelar bollen fram till Jonathan Bergeling som kommer ner mot kortlinjen och slår ett perfekt inlägg förbi allihopa utom Vasko Mitrovic som språngnickar in 0-2 vid bortre stolpen. Ett mycket fint mål. Detta var Vaskos 3:e seriemål i år. Drömstart för bortalaget där vi spelat jättefin fotboll första 20 minuterna. Men sen blir vi lite ängsliga och Limhamn kan jobba sig in i matchen med lite bollinnehav. I den 37:e minuten kommer Limhamn runt på högerkanten och slår ett inlägg där en spelare står fri men avslutet går i burgaveln. I den 41:a minuten slår Johan Hellström en fin inläggsfrispark mot bortre där Emir Rozajac vinner nickduellen men målvakten räddar Emirs nick.I den 43:e minuten väggspelar Limhamn sig fram och man kan göra 1-2 via ett friläge. I den 45:e minuten kommer Patrik Lippe fram på vänsterkanten och slår ett långt inlägg in i straffområdet där Jonathan Bergeling tajmar upphoppet perfekt och får på en hård nick som dessvärre går över. Målvakten kommer sent ut och boxar Jonathan i huvudet efter Jonathan har nickat och ÖT spelarna ropar på straff. Även Limhamns ledare säger att det är solklar straff. Domaren pekar på inspark medan linjedomaren signalerar för hörna. Där blir vi blåsta på en straff och beslutet att det blev hörna till oss var också helt fel. Vi går till pausvila med en 1-2 ledning.
I den 49:e minuten jobbar Vasko Mitrovic fram bollen till Oliver Wilson som är hyfsat fri till vänster men Olivers avslut går tätt utanför stolpen. I den 58:e minuten går Vasko Mitrovic ut och in kommer Kim Eriksson. I den 60:e minuten går Thom Nilsson ut och in kommer Denis Malovic. Matchen står och väger fram och tillbaka men vi försvarar oss väl. I den 76:e minuten går Jonathan Bergeling ut och in kommer Carl Odell. I den 78:e minuten går Johan Hellström och Oliver Wilson ut och in kommer Thom Nilsson och Vasko Mitrovic. I den 80:e minuten petar Vasko Mitrovic bollen förbi sista försvararen och Kim Eriksson får bollen förbi den utrusande målvakten men Kim kommer lite ur vinkel och skjuter utanför det öppna målet. I den 83:e minuten slår Limhamn en krossboll bakom vår backlinje och en fri spelare tar i för kung och fosterland och prickar uppe i krysset där ribban möter stolpen. I den 87:e minuten spelar Limhamn in bollen från högerkanten och en fri spelare skjuter över i bra läge. När matchuret visar 90 minuter säger domaren att det är 2 minuter kvar. De 2 minuterna går och Limhamn får en frispark till höger mitt på vår planhalva. Limhamn slår frisparken och ÖT försvaret nickar undan. Domaren blåser igen och ger Limhamn en ny chans att slå om frisparken för han hade inte gett klartecken. Frisparken slås in igen och bollen nickas bort ut till vänster. Där i straffområdet samlar en Limhamnspelare upp bollen och skjuter ett nästan misslyckat skott mot mål och en Limhamnspelare står framför Philip Borgström och stör honom och Limhamnspelaren hoppar upp och undviker touch och bollen går retligt i mål till 2-2 efter 92 minuter och 40 sekunder. Misstänkt passiv offside där Philip Borgström blir varnad för protest. Matchen slutar retligt 2-2 men jag är övertygad om att vi kommer gå starka ur det hela. Pris som bästa spelare internt fick 18-årige Jonathan Bergeling.
I nästa match väntar Limhamns FF på lördagen den 30:e april klockan 14:00 på Smygehamns IP.